Tyresö Bygg AB

Tyresö Bygg & Partners AB transparent

BYGGFÖRETAG STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Välkommen till Tyresö Bygg & Partners, ert exklusiva byggföretag i Stockholms skärgård! Vi gör allt för att förverkliga din dröm om skärgården. Vi har kapaciteten att erbjuda totalentreprenad, generalentreprenad och byggservice för exklusiva fastigheter i hela Stockholms skärgård.

Att bygga nytt hus i Stockholms skärgård ställer alltid höga krav på planering, logistik, beredskap och ett väl etablerat nätverk av samarbetspartners. Det har vi. När du anlitar Tyresö Bygg & Partners håller du kontakten med oss, medan vi bygger ditt hus i Stockholms skärgård. 

Vi samarbetar med Sjöliv och kan utföra diverse markarbeten och kan därför bygga enskilda avlopp, som till exempel ett minireningsverk. Vidare kan vi bygga väg, husgrund, utföra bergsprängning, fälla träd, bygga pool, tennisbana och sandstrand i Stockholms skärgård. 

Totalentreprenad av byggföretag i Stockholms skärgård

Skärgården ligger oss varmt om hjärtat och vi som utgör Tyresö Bygg & Partners är ett byggföretag och utför nybyggnation och ombyggnation för dig som bor i Stockholms skärgård eller har din sommarvistelse där. Vi bygger allt från bryggor till  brunnsborrning, bergvärme och muddring till byggnation av inflyttningsklara skärgårdshus. Allt för att du när allt är klart, ska kunna öppna dörren till ditt nya hus. Vi gör allt för att förverkliga din dröm om ditt skärgårdshus!

I Stockholms skärgård kan vi  erbjuda total- eller generalentreprenad för skärgårdshus. För dig innebär det att vi slutför hela byggprojektet på ett, för din del, smidigt och bekvämt sätt.  Vi samarbetar med duktiga arkitekter, hantverkare och markpersonal som har erfarenheten och kapaciteten att utföra en variation av byggnadsarbeten ända ut i Stockholms ytterskärgård.

Vår byggfirma är ett exklusivt byggföretag, som renoverar både moderna och äldre fastigheter och besitter en gedigen erfarenhet och kunskap om rollen som erbjuder totalentreprenad, generalentreprenad och byggservice för exklusiva fastigheter i Stockholms skärgård.

Klicka här för att se våra referenser!

bygga brygga skärgården
stockholmskärgård
totalentreprenad stockholms skärgård
Byggföretag i stockholmsskärgård
bygga brygga stockholms skärgård

Vi bygger så du kan luta dig tillbaka

Att bygga ny fastighet i Stockholms skärgård och ända ut till Stockholms ytterskärgård ställer höga krav på oss som byggföretag. Med oss får du engagerade hantverkare som är med dig från byggstart vid en första planering till att ordna logistik och transport av byggmaterial. Vi tar hand om allt tills det är klart och du kan flytta in i din nya villa i Stockholms skärgården.

Många års arbete med logistik och entreprenad i Stockholms skärgård har gett oss viktiga erfarenheter. Allt som kan hända under arbetets gång är i trygga händer eftersom vi ordnar det åt dig. När du anlitar oss behöver du bara hålla kontakten med en enda kontaktperson, som ger all information som gäller allt arbete med bygget av ditt nya hus i skärgården.

Vid en totalentreprenad tar vi hand om allt åt dig – allt är möjligt!

Detta erbjuder vi

  • Muddring och planering av utemiljö i skärgården.
  • Gjutning av fastighetsgrund eller pool.
  • Pålning för husgrund, brygga eller hus vid strandkant.
  • Vatten- och avloppslösning för största möjliga bekvämlighet.
  • Borrning för egen brunn eller bergvärme.
  • Bygge med eget elsystem för sol- eller vindkraft.

Renovering och tillbyggnad

Tyresö Bygg & Partners är ett exklusivt byggföretag i Stockholms skärgård med rätt erfarenhet och kunskap som krävs för olika byggprojekt. Vi erbjuder nybyggnation och renovering av befintliga fastigheter i Stockholms skärgård. Det finns inget som inte vi kan utföra, med oss har ni möjligheten att förverkliga era drömmar!

Det innebär att vi kan ansvara för ledning av bygget; allt i enlighet med dina önskemål och alltid med stora ambitioner att leverera byggnationer och renoveringar av hög kvalitet i allt som vi gör. Vi gör allt för att förverkliga din dröm om ett nytt sommar- och fritidshus i Stockholms skärgård!