Tyresö Bygg AB

Tyresö Bygg & Partners AB transparent

BYGGSERVICE

Vi är experter på snabba och effektiva byggservice-tjänster. Dessa uppdrag skiljer sig något mot större entreprenader och ligger i ett spann hos Tyresö Bygg mellan 0 -> 2 MSEK. Dessa typer av jobb har ett brett spektrum av tjänster för att tillgodose olika behov inom byggbranschen. Oavsett om du behöver byta ut fönster och dörrar, reparera skador i ditt hus eller utföra vanligt underhåll av din fastighet, så är vi här för att hjälpa dig.

En viktig del av vår byggservice är att säkerställa att byggnader uppfyller olika krav och standarder. Vi kan hjälpa dig att förbättra energieffektiviteten i din fastighet genom att installera nya fönster och dörrar eller genom att utföra isoleringsarbeten. Vi kan också förbättra inomhusmiljön genom att åtgärda fukt- eller mögelproblem eller genom att utföra ventilationsservice.

Våra tjänster innefattar även ombyggnationer och anpassningar, hänga tavlor, inredning eller detaljer. Via vårt snickeri kan vi även ta fram platsbyggda möbler, kök eller övrig förvaring. 

Vårt erfarna team av byggproffs är kunniga inom olika områden inom byggbranschen och kan erbjuda skräddarsydda lösningar för dina specifika behov. Vi är stolta över att leverera högkvalitativt arbete och att följa gällande byggstandarder och bestämmelser.

byggservice stockholm

Kontakta oss för att få mer information om våra byggservicetjänster och hur vi kan hjälpa dig med dina byggbehov.

Vi är redo att ta hand om alla typer av projekt, stora eller små, och att ge dig professionell och pålitlig service för att säkerställa att din byggnad är säker, energieffektiv och i bästa möjliga skick.

byggservice stockholmsskärgård
Tyresö bygg & partners