Tyresö Bygg AB

Tyresö Bygg & Partners AB transparent

STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Förverkligar drömmen om skärgårdshus

Stockholms skärgård ligger oss varmt om hjärtat. Vi har erfarenhet och kapacitet att utföra en bred variation av byggnadsarbeten hela vägen ut i kustbandet. Oavsett tider, plats eller önskemål om utförande är vi rätt entreprenör för dig. Vi utgår från Djurö, men arbetar med övernattningar, synkade transporter och väldigt speciella materialtransporter.
Stockholms skärgård bygg

Entreprenader i Stockholms skärgård

Generellt så börjar beställare tillsammans med vald arkitekt, att skapa drömmar och idéer. När bygglov är inskickat, eller när det finns ett förfrågningsunderlag påbörjar vi mer än gärna vårt arbete att tillsammans för att skapa en budgetkalkyl för löpande arbete, kalkyl för fast pris, eller annan lämplig prissättning och prisindikationer.

Generellt drivs skärgårdsprojekt alltid i formen som generalentreprenad där du är byggherre och vi utför allt till din belåtenhet. Läs mer om vad det innebär här.

Vi hanterar hela processen med upphandling av underentreprenörer, transporter och övrig logistik. Projekten kan skilja sig från ombyggnationer, renoveringar, nybyggnationer av vinterbonade fritidshus, brygganläggningar, sprängningar, bergvärme, poolbyggen och så vidare. Inga projekt är för små eller för stora för oss att hantera ute i Stockholms skärgård. Självklart utför vi även de små projektet ute på era smultronställen också.

Behöver du byggservice?

Tyresö Bygg & Partners har ett gott samarbete med andra bygg- och projekteringsföretag som arbetar i Stockholms skärgård. Sjöliv har vi ett stort samarbete med, då dom har ett stort utbud av tjänster inom
marin- och markentreprenader i Stockholms skärgård. Samarbetet med Sjöliv har lett till att vi kan erbjuda högkvalitativa tjänster inom områden som nybyggnation av båthamnar och boenden i Stockholms skärgård.

Genom att samarbeta, exempelvis med Sjöliv kan vi erbjuda byggnation, installation och renovering av bryggor, kajer, stenkistor, hamnar och marinor. Ta kontakt med oss – vi genomför allt som ni önskar. Allt är möjligt!

Inget är omöjligt eftersom vi tar hand om hela projekteringen och utförandet av entreprenaden, till önskat slutmål.

Sotckholms skärgård brygga
Skärgården i Stockholm
Stockholms skärgården
Stockholms Skärgård
Stockholms skärgård bygg
Stockholms skärgård hus