Tyresö Bygg AB

Tyresö Bygg & Partners AB transparent

Om Tyresö Bygg & Partners AB

Om oss

Välkommen till Tyresö Bygg & Partners AB – din byggfirma för renovering, ombyggnation och nybyggnation i Stockholm med omnejd. Tyresö Bygg anlitas regelbundet av högprofilierade kunder med stora drömmar och idéer. Vilka alla är? – Det är mindre viktigt för oss, alla är lika viktiga. Med den fulla diskretionen som avtalas säkerställer vi att ni som konsument eller beställare kan känna er trygga.

Hos oss arbetar yrkeskunnig folk med varsamma renoveringar, återskapande av kulturhistoriska detaljer i äldre fastighet eller otroliga till- och nybyggnationer. Det gör att vi med stolthet och kvalitét kan leverera en variation av byggprojekt för dig som likt oss, ställer extremt höga krav.

När du anlitar Tyresö Bygg & Partners får du en anpassad entreprenad efter bevarande kulturhistoriska detaljer, samtidigt som vi utformat efter moderna levnadsvanor och behov. Det gör att vi med stolthet och kvalitét kan leverera vackert renoverade våningar och k-märkta fastigheter i Stockholms innerstad – och en variation av byggprojekt för renovering eller nybyggnation.

Till Tyresö Bygg & Partners vänder sig kunder som vill förverkliga ett drömprojekt till perfektion, i en anda av en riktigt hög ”high end” produkt, med exklusiva materialval och design, samt att hålla en stram och tydlig budget. Vi har en stor erfarenhet av krävande och komplexa projekt där visionen hos beställaren ofta är väldigt hög. I vissa uppdrag som vi genomfört har vi haft ansvaret för både för design och materialval.

Vi älskar att leverera från spik till projektdokumentation och vara marknadsledande mot våra drömkunder.

Dennis himself

”Det är en ära för mig att få forma och driva vår vision framåt – att vara en marknadsledande aktör som levererar en extremt hög ”high end” produkt. Jag är tacksam för möjligheten att tillsammans med engagerade medarbetare, duktiga samarbetspartners och intressanta projekt, leva min dröm.

Det finns alltid saker som kan utvecklas. Det handlar om att aldrig vara nöjd, och att alltid – oavsett, jobba med våra beställare och uppdragsgivare, inte emot.”

Dennis Lennhammer, VD och Ägare