Tyresö Bygg AB

Tyresö Bygg & Partners AB transparent

LÄGENHETSRENOVERING STOCKHOLM

Vi är specialiserade på att utföra omsorgsfulla lägenhetsrenoveringar i äldre fastigheter från början av 1900-talet i Stockholm. Vår filosofi är att bevara husets kulturhistoriska värde genom att utgå från den aktuella byggnadens karaktär och historia.

Vi tar hänsyn till eventuella bevarandekrav och återskapar fina detaljer, samtidigt som vi anpassar lägenheten efter den stil och design som du önskar, alltid med full respekt för arkitekturen i byggnaden. Lita på oss för att skapa en lägenhet som är både modern och harmoniskt integrerad i den historiska miljön.

Varsam lägenhetsrenovering i Stockholm

Vi är erfarna inom totalentreprenad och har kapacitet att ta in skickliga arkitekter och projekteringsgrupper för att genomföra en varsam lägenhetsrenovering i Stockholm. Om du önskar en öppen planlösning eller andra strukturförändringar i din lägenhet, anlitar vi alltid rätt arkitekter och ansöker om bygglov för att säkerställa att allt sker enligt gällande regler. Vi renoverar med moderna och exklusiva material som du väljer, samtidigt som vi tar hänsyn till bevarandekrav och återskapar detaljer med noggrannhet. Många detaljer som dörrar, lister, serveringsgångar kan återskapas, repareras eller renoveras i vårt snickeri.

 

optimerad badkar

Exklusivt byggföretag i Stockholm

Vi är ett exklusivt byggföretag i Stockholm med omfattande erfarenhet av att renovera både moderna och äldre fastigheter. Vi kan agera som totalentreprenör, generalentreprenör eller byggservice för exklusiva fastigheter över hela Stockholm.

Detta har vi kapaciteten att erbjuda

  • Full diskretion: Alla våra hantverkare har tecknat sekretessavtal med oss, vilket även inkluderar dig som vår kund. Du kan vara trygg med att vi hanterar ditt projekt med fullständig diskretion.

 

  • Hänsyn och respekt för privatlivet: Vi värnar om våra kunders privatliv och ser till att vår renovering sker med stor hänsyn och respekt. Som ditt byggföretag i Stockholm kan du lita på oss för att skydda din integritet.

 

  • Förståelse och respekt för äldre arkitektur: Vi har djup förståelse och respekt för den äldre arkitekturen i många av Stockholms fastigheter. Vi anpassar renoveringen efter moderna krav på bekvämlighet samtidigt som vi tar hänsyn till fastighetens ursprungliga touch.

 

  • Högklassiga och respekterade hantverkare och samarbetspartners i byggbranschen. Vi jobbar med ett fåtal, noga utvalda underentreprenörer och samarbetspartners som alla gånger har en gedigen kunskap och erfarenhet av deras områden.

 

  • Marknadsledande dokumentation och KMA. Generellt slarvas det alltid med dokumentation och gediget arbete med kvalité, miljö och arbetsmiljö. Detta är en av våra största framgångar, det skall vara ordning och reda. Allt samlat på ett ställe med garantier, datablad, egenkontroller och handlingar.

Vad innebär totalentreprenad?

När vi ansvarar för en totalentreprenad tar vi hand om allt vid er lägenhetsrenovering. Det innebär att vi anlitar och samordnar alla nödvändiga hantverkare, såsom arkitekter, VVS-montörer, elektriker och specialister som murare, sotare eller smeder, för att utföra lägenhetsrenoveringar enligt era önskemål och behov. Läs mer om totalentreprenad

 

Vad innebär generalentreprenad?

Vid en generalentreprenad ansvarar vi för beställning och koordinering av projektering, medan en annan huvudentreprenör är ansvarig för själva utförandet av entreprenaden. Det kan innebära att vi anlitar ett annat byggbolag för att utföra de nödvändiga arbetena, medan vi säkerställer att allt utförs enligt våra höga standarder och de utfästelser vi har gjort till er som kund. Klicka här för att läsa mer om generalentreprenad

exklusiv lägenhetsrenovering
renovera lägenhet i stockholm

Kontakta oss idag om ditt projekt kräver erfarenhet, kompetens eller diskretion för att säkerställa att din lägenhetsrenovering i Stockholm blir precis som du önskar.