Tyresö Bygg AB

Tyresö Bygg & Partners AB transparent

LANDSKAPSDESIGN

Har du alltid velat ha en egen pool, tennisbana, lusthus eller en fin terrass? Då bygger vi det åt dig. Hos oss kommer högprofilerade kunder som önskar sig det där lilla extra, och det är precis det vi erbjuder. Vi bygger fina landskap kring ditt hus, ett landskap som är mer än en treädgård. Ta kontakt så berättar vi mer!

Fin landskapsdesign

Tyresö Bygg & Partners förverkligar din dröm om landskapsdesign. Tyresö Bygg & Partners kan erbjuda alla slags markarbeten för att forma utemiljön precis som du alltid har önskat den. Vi bygger altan, lusthus och pool. Om du vill ha nivåskillnader i trädgården kommer vi ut och gräver, schaktar och planterar fina planteringar i din trädgård.

En väl utformad landskapsdesign höjer trivseln utomhus och vi kan utforma trädgården som ditt uterum för en fin vistelse ute. Om du önskar dig en fin pool, terrass, altan och platser för umgänge så bygger vi det åt dig.

Ta kontakt och berätta vad du önskar, allt är möjligt!
bygga terass
Fin landskapsdesign
Vi samarbetar med duktiga landskapsentreprenörer. Därför kan vi erbjuda tjänster för schaktning, grävning, muddring, pålning och mycket mer som krävs för att skapa det landskap som du behöver och vill ha.

Vi samarbetar med Sjöliv, detta gör att vi kan bygga minihamn, brygga och båthus till havs, eller vid sin strandnära tomt.

På så sätt finns det inga gränser för vad vi kan åstadkomma gällande landskapsdesign som gör din tomt till något alldeles särskilt och unikt.

Det är din vision för ditt landskap som är vår enda gräns.

Detta har vi kapaciteten att erbjuda

  • Full diskretion – alla våra hantverkare har tecknade sekretessavtal med oss och därmed även med dig som är vår kund.
  • Hänsyn och respekt för våra kunders privatliv – du kan vara trygg och säker med oss som ditt byggföretag i Stockholm.
  • Stor förståelse och respekt för den äldre arkitektur som många av fastigheterna har i Stockholm – samtidigt anpassar vi renoveringen efter moderna krav på bekvämlighet
  • Återskapande av detaljer i äldre lägenheter – om den ursprungliga arkitekturen har förstörts eller åsidosatts.
  • Renovera äldre rökgångar – Genom murning kan vi återskapa murar och kök
  • Nya kök och badrum – Vi har möjlighet att flytta rör och skapa vackra kök och badrum med våra VVS-montörer
  • Golvslipning eller golvläggning – vi har golvläggare som kan hantverket med golvrenovering och golvläggning
  • Elinstallationer – vi dra elledningar och gör elinstallationer – hos oss arbetar elektriker som drar nya elledningar och utför elinstallationer.
Färdigt bygge