Tyresö Bygg AB

Tyresö Bygg & Partners AB transparent

NYTT HUS & OMBYGGNATION

Tyresö Bygg & Partners hjälper dig att förverkliga din dröm precis som du önskar ditt nya hus. Enkelt och smidigt bygger vi det efter din idé. Vill du ha material, specialdesign och arkitektritat? Det ordnar vi på Tyresö Bygg & Partners. För oss är ingen dröm är för stor – eller för liten – för att inte vi ska kunna förverkliga den.

Drömmen om nytt hus

Vi handplockar konsulter som bygger ditt nya, specialdesignade hus. För ett specialdesignat hus tar vi hjälp av duktiga arkitekter som ritar fastigheten, med de materialval som du gör. Med oss som din byggpartner förverkligar vi det hus som du önskar.

Hos oss arbetar murare, poolbyggare, smeder, elektriker och andra specialhantverkare som ser till att nybyggnationen går säkert, smidigt och tryggt.

Tyresö Bygg & Partners hjälper dig att förverkliga din dröm precis som du önskar det. Och om du önskar en ombyggnation av befintlig fastighet kan vi erbjuda återskapande av fina och gamla detaljer i husets arkitektur, med en renovering med fräscha och nya material. 

 

Sten nära hus
köksrenovering stockholm, renovera kök stockholm,
Alla våra hantverkare har avtal om full diskretion, liksom våra samarbetspartners. Vi har full förståelse för att våra kunder önskar sig en stor hänsyn för privatlivet, bland många av våra kunder finns personer som på grund av sin offentlighet kräver ett professionellt bemötande. För oss är ingen dröm är för stor – eller för liten – för att inte vi ska kunna förverkliga den. Ta kontakt här!

Detta har vi kapaciteten att erbjuda

Som ett exklusivt byggföretag i Stockholm bygger vi nytt, renoverar både moderna och äldre fastigheter.

Vi besitter gedigen erfarenhet och kunskap om rollen som totalentreprenör, generalentreprenör eller byggservice för exklusiva fastigheter i hela Stockholm.

 

  • Full diskretion – alla våra hantverkare har tecknade sekretessavtal med oss och därmed även med dig som är vår kund.
  • Visar hänsyn och respekt för privatliv – du kan vara trygg och säker med oss som ditt byggföretag i Stockholm.
  • Erfarenhet & förståelse för äldre arkitektur – samtidigt anpassar vi renoveringen efter moderna krav på bekvämlighet. Läs mer om k-märkt renovering.
Nytt hus i Stockholms skärgård